Война е!!!

 

Настъпиха събития излезли сякаш от филм на ужасите! Бедата е, че военния конфликт се развива не толкова далеч от България. Сега можем да се запитаме- имаме ли нужните източници на доходи, притоци на финанси, както и достатъчни спестявания, че да се чувстваме спокойно?

Portrait of a woman on a white background. http://s3.amazonaws.com/drbimages/m/pripri.jpg

Предполагаемо не. Тогава? Какво трябва да променим , или да добавим, за да придобием поне малко сигурност в живота си? Тук ще ви предложим уроци по финансова грамотност, които ще ви подпогнат да живеете един значително по-спокоен живот. Само изключителни ситуации ( тежжка болест, природно бедствие или военно нападение) могат да ни сварят неподготвени.

Въпреки, че ако следвате посочените тук съвети вие ще свикнете да управлявате не само финансовите си средства, но самият свой живот. Казваме ви това от опит. При първото леко сътресение, или неочакван разход вие ще се убедите колко могъщо и полезно умение всъщност е това!

Със сигурност познавате възрастни хора. Повечето от тях разполагат със свое жилище, но живеят със средствата от своите пенсии, които са ужасяващо малки. Не сте ли се питали как успяват, как смогват да изкарат месеца, че и да успяват да заделят пари за внуци и подаръчета.

Ами по този начин!!! Колкото по-възрастен става човек, толкова по кристално осъзнава кои са важните неща в живота, и как да го живее правилно. Да, често ни се струва, че живеят с много малко парички, но чудното е че успяват. И мнозина от тях нямат състоятелни роднини или деца, които да им помагат финансово…

Като заключение, ще изтъкнем че времената ще стават вероятно по-лоши, а не по-добри, затова започнете да постъпвате разумно и правилно със живота си и доходите си, за да не ви засегнат трудните периоди в живота!

Customer Business concept