Заплахата Ковид 19

Ясно е вече , че светът е изправен пред поредното препятствие, за което не беше подготвен…Неговото име е Ковид 19- един вирус, който парализира цялата планета от март 2020г. , та до наши дни. Проблемът е, че се явявят нови и нови мутации на вируса, кой от кой по-опасни. И най- открояващия се тук проблем е естествено лечението му и свързаните с това разходи.

 

Можем спокойно да кажем, че за едно пълно излекуване ще са ви необходими поне 300 лв. Интересното при това заболяване е , че не е третира с антибиотици, а с препарати, които подсилват имунитета, витамини и подобни. Както добре знаем ако е само един медикамент , някак ще успеем да си го закупим, но обикновено предписаните медикаменти са около 16 !

Съответно, ако все още сте късметлия и не сте се разболяли- започвайте да спестявате, защото заболяването не е шега и почти сигурно няма да ви подмине!

Ако пък сте го преболедували знаете колко слаби ставате и е необходимо време, докато се възстановите поне достатъчно, за да можете да се върнете към нормален начин на живот.

За съжаление има и този вариант, въпреки че сте боледували от това заболяване, то да ви повтори, затова бъдете много предпазливи.

Затова заделайте поне една трета от приходите си, защото тази болест може да ви направи неработоспособен за дълго време. В някои случаи боледуващите я не издържат и лечението има летален изход. Затова бъдете мъдри и се подгответе докато е време.

Тези, които са преболедували болестта знаят, че не е шега, и най-умното което могат да направят е да се подготвят  за следващо заболяване и да се пазят и висока бдителност…Поне докато вирусът изчезне или просто времето се стопли достатъчно!