Накъде да насочим парите си?

Разполагате с известна сума пари се чудите в какво да ги вложите?

Едно добро решение е да стартирате бизнес, да назначите управител, той пък подходящите служители, а вие да получавате известна сума , за която не сте се трудили изобщо.

Прочете в коя сфера можете да започнете своя бизнес. Изберете локация, решете с какво ще е свързан, в какво можете да бъдете по-добри от останалите. Какво ново, което го няма на пазара, можете да предложите: качество, ефективност, отношение…

Представете си целият процес в главите си, като си представете евентуалните препятствия и вземете мерки срещу тях мислено.

Тогава пристъпете към изпълнениси ие към плановете си.

Но! Запомнете, и да фалирате, това е естествен процес, в който ще се учите. Няма човек, който да се е родил можейки да ходи- той пълзи, прави непохватни стъпки подпирайки се на нещо и едва когато крайниците му свикнат- тогава започва да крачи уверено.

Не след дълго започва дори да тича. Така е и с бизнеса. Ще има грешки, фалити и други подобни. Важното е да не губите самоувереност, а да направите правилните изводи- къде сте подходили неправилно, кой от служителите ви не е бил инструктиран правилно.

Тогава , след като си направите необходимите изводи, смело се втурнете в следващата инициатива.

Така ще получавате сума доходи, които не се облагат с данъци, а са лично ваши. Умният подход е да се реинвестират, за да се разраства бизнеса ви, до момента, когато той може да стане главното ви занимание, а не да правите пари за някого другиго.